Espectacles petit format

CAPSA DE CURCULLES

epf capsaLa mestra de música ha encarregat a la Sakura que porti a l’escola algun petit instrument musical, però no en té cap a casa seva. Ho ha remenat tot per si de cas en trobava un, i res de res.

Decideix anar a fer un volt a la platja amb en Perrins, el seu gos. Allà troba diferents objectes que les onades han deixat a la sorra. Gràcies al seu enginy, i a l’ajut de l’àvia Yoshi, converteix les troballes en singulars instruments musicals.

A la nit, un estrany personatge sorgit d’una antiga llengenda  japonesa,  vol robar-li els tresors que ha trobat a la platja i que ha guardat dins d’una capsa de cartró. Sakura, amb l’ajuda dels seus instruments, resoldrà aquest enigma 

Aquest conte és una adaptació en petit format de l’obra que porta el mateix nom i forma part del Projecte Kamishibai de la Companyia Terranegra. 

Durada: 45 minuts

Narració, curculles, esquellerincs, cataclocos, murga, esquetllotada, percussions petites i trombó imaginari: Tati Cervià 
Contrabaix, baix electric i  bateria de llaunes:  Toni Pujol

Conte: Tati Cervià 
Direcció: Elena Martinell
Il·lustracions i titelles: Tati Cervià  
Direcció musical: Toni Pujol
Música: Tati Cervià i Toni Pujol 

CONTACTE

Tel. (+34) 972 440 483Mòbil (+34) 649 821 710Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.