banner bestiari

CAPSA DE CURCULLES

"Sabeu què són les curculles? Heu tocat mai una murga? I una esquetllotada? Voleu que us expliquem un conte amb el nostre antic kamishibai?"

Capsa de curculles és un conte musical de creació, interpretat amb un kamishibai o teatre de paper japonès, dirigit a nens i nenes a partir de 3 anys. Us proposem una història tendra i propera, embolcallada en una ambientació musical rica i plena de matisos.

La Sakura és una nena molt enginyosa que, amb l'ajuda de l'àvia Yoshi i els seu gos, en Perrins, construeix petits instruments musicals a partir d'objectes que les onades han deixat a la sorra. A la nit, però, un estrany personatge sorgit d'una antiga llegenda japonesa vol robar-li les seves troballes. La Sakura, armada amb els seus intruments, resoldrà aquest enigma.

Durada: 50 minuts


Intèrprets: Tati Cervià (narradora, cantant i percussions petites), Toni Pujol (contrabaix, baix elèctric i percussions petites), Dani Comas (guitarra, bateria)
Conte: Tati Cervià
Direcció musical: Toni Pujol
Direcció escènica: Elena Martinell
Il·lustracions: Tati Cervià
Fotografia: David Alquézar
Disseny de llums: Àngel Puertas
Producció i distribució: Companyia Terranegra

MULTIMÈDIA 
CAPSA DE CURCULLES

Cançons
Video
Galeria d'imatges

 


DISC CAPSA
DE CURCULLES

capsa

 

CONTACTE

Tel. (+34) 972 440 483Mòbil (+34) 649 821 710Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.