banner bestiari

BESTIARI POÈTIC

Bestiari Poètic és un espectacle per a tots els públics on els més petits tindran un primer contacte amb el jazz, el blues i la música popular. En aquest concert, les cançons s'enllacen amb poemes que tenen com a tema animals de tota mena.

Sentirem el gall cornetí despertant el corral, raucs de granotes i gripaus, el vent que bufa a través de les banyes d'un gran cérvol, el trap-trip-trap-trip-trap de les ferradures del cavall sobre l'empedrat. Entre altres meravelles, veurem volar peixos sota llunes d'oli i sal, desfilar els pingüins amb frac i armilla blanca i, fins i tot, desenterrarem un diplodocus! Tot un univers sonor i visual que embolcalla les poesies de Pere Quart, Joana Raspall i Josep Carner.

Preparats per gaudir? Comença el Bestiari Poètic!

Durada: 50 minuts


Intèrprets: Tati Cervià (veu), Anna Català (veu), Isabel Membrilla (piano), Toni Pujol (contrabaix), César Martínez (bateria), Dani Comas (guitarra)
Música i guió: Tati Cervià
Poemes: Pere Quart, Josep Carner, Joana Raspall i Tati Cervià
Direcció escènica: Cristina Cervià
Direcció musical: Havana Quartet
Il·lustracions: David Sánchez
Muntatge audiovisual: Joan Duch
Fotografia: David Alquézar
Producció i distribució: Companyia Terranegra

MULTIMÈDIA 
BESTIARI POÈTIC

Cançons
Video
Galeria d'imatgesDISC BESTIARI POÈTIC

bestiari

CONTACTE

Tel. (+34) 972 440 483Mòbil (+34) 649 821 710Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.