COMPANYIA

La Companyia Terranegra ha estat creada per la Tati Cervià i en Toni Pujol, dos músics amb una llarga trajectòria en l’àmbit del jazz i la docència musical.

Al 2008 vam produir l’espectacle-concert Bestiari Poètic, dirigit al públic familiar on es fusionen la poesia, el jazz i la música popular, de la mà del qual va néixer la Companyia Terranegra. Des d’aleshores hem treballat per donar forma i contingut a altres produccions dirigides a la mainada que tenen un ingredient essencial: la música tocada en directe. 

Per als espectacles següents, Capsa de curculles i El viatge del senyor Nagata, hem mesclat diferents disciplines: teatre, música, audiovisuals... Ah! i tots dos els narrem a través del kamishibai o teatre de paper japonès.

La Companyia Terranegra treballa també en produccions musicals per al públic adult on combinem el jazz amb les músiques del món.

Per dur endavant tots aquests projectes ens hem envoltat de professionals excel·lents: músics, directors teatrals, tècnics, il·lustradors, fotògrafs, dissenyadors.... que, a més, són grans amics.

CONTACTE

Tel. (+34) 972 440 483
Mòbil (+34) 649 821 710
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 


DISCOS

discos2

 

CONTACTE

Tel. (+34) 972 440 483Mòbil (+34) 649 821 710Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.