Espectacles de petit format

Descobreix el kamishibai

Saps què és el kamishibai? N’has vist mai un espectacle? T’agradaria saber com funciona? Vols conèixer-ne la tècnica i els trucs que s’utilitzen?

Amb l’espectacle de petit format Descobreix el kamishibai portem a l’escola l’art per excel·lència del Japó d’explicar contes. La nostra narradora us n’explicarà l’origen i els petits rituals per dur a terme

[+] Llegir més

 

Llegendes en bicicleta

Una narradora guarda dins d’un teatret de paper un enfilall de llegendes i cançons. Allà on la criden, arriba amb el seu kamishibai per presentar, un rere l’altre, uns personatges molt singulars: en Bat, el nen que no té res; en Shepsl, un granger que bescanvia el que més estima per una melodia; i l’argenter jueu, que adverteix al rei que algú li ha robat l’anell més valuós… Els nens i les nenes s’emportaran cap a casa petits tresors amagats dins els contes i les llegendes que escoltaran. 

[+] Llegir més

 

Capsa de curculles

La mestra de música ha encarregat a la Sakura que porti a l’escola algun petit instrument musical, però no en té cap a casa seva. Ho ha remenat tot per si de cas en trobava un, i res de res.

[+] Llegir més

 

Volta al món amb kamishibai

Us proposem un viatge per diferents cultures del món a través del kamishibai o teatre de paper japonès, de la mà d’un personatge una mica estrambòtic que inicia una volta al món amb bicicleta. A cada parada, coneixerà personatges que li regalaran la seva història i una cançó de la seva terra. 

[+] Llegir més