Discos

secreta-veu

Secreta veu

Secreta veu és el darrer treball de Tati Cervià en què recull cançons de diferents tradicions musicals de la Península Ibèrica que parlen de com de difícil a vegades és l'amor. El músics que hi participen són Toni Pujol, contrabaix i baix elèctric, Dani Comas, guitarra i Marc Clos, percussió, bateria i vibràfon . Hi col·laboren Montse Anguera (flautes de bec), Ferran Badal (flauta travessera) i Jan Pujol (cors).

 12 €

 

 

 

 

solombra

Solombra

Darrer treball discogràfic de Tati Cervià & Sepharazz Mishpaha, Luis González (piano), Toni Pujol (contrabaix) i César Martínez (bateria). Aquest CD recull cançons sefardites i d'altres tradicions musicals de la Península Ibèrica. El grup els imprimeix la seva particular sonoritat jazzística. 

 12 €

 

 

 

 

capsa

Capsa de curculles

Capsa de curculles és un llibre CD que recull un conte musical de Tati Cervià i Toni Pujol. El CD inclou, a més de l’enregistrament de la narració i les cançons del conte, un fitxer pdf amb la Guia d’activitats i partitures. Participen en aquest treball discogràfic Tati Cervià (veu i percussions petites), Toni Pujol (contrabaix, baix elèctric i percussions petites), César Martínez (bateria) i Dani Comas (guitarra).

 15 €

 

 

 

 

bestiari

Bestiari Poètic

Bestiari Poètic és un recull de 16 cançons compostes per Tati Cervià a partir de poesies d’animals d’autors catalans (Pere Quart, Josep Carner i Joana Raspall). Aquestes cançons són  interpretades pel grup de jazz Havana Quartet Ensemble i un cor infantil.  A Bestiari Poètic, hi col·laboren els músics Gorka Benítez (flauta travessera i saxo tenor), Dani Comas (guitarra) i Perepau Jiménez (acordió diatònic). El CD conté un llibret amb les poesies i il·lustracions de David Sánchez. 

 15 €

 

 

 

 

kanticas

Kantikas de la kukuvaya

En aquest treball discogràfic Tati Cervià & Sepharazz Mishpaha, David Poblete (piano i cors), Toni Pujol (contrabaix i cors) i César Martínez (bateria), interpreten 11 cançons tradicionals sefardites (melodies melangioses, endechas, romanços, cançons de celebració, d’amor i desamor, etc.) des de la perspectiva del jazz. Hi col·laboren Lucas Martínez (saxo tenor), Jaime del Blanco (violí) i Agnès Cervià, Lina Cervià i Llorenç Pujol (cors). En aquest recull hi ha cançons molt conegudes de la tradició sefardita i algunes d’inèdites.  

  12 €

 

 

 

 

capvespre

Capvespre al delta

Primer treball discogràfic del grup de jazz Havana Quartet. Tati Cervià (veu), Isabel Membrilla (piano), Toni Pujol (contrabaix) i César Martínez (bateria) interpreten en aquest CD una selecció eclèctica de cançons que reflecteix la llarga trajectòria del grup i la seva poètica particular: música sefardita, estàndards de jazz, cançons tradicionals i composicions originals. 

 12 €