Tati Cervià-Secreta veu

A Secreta veu Tati Cervià interpel·la l’essència mateixa de l’amor, i ho fa de la mà de quatre músics extraordinaris que l’acompanyen en l’aventura d’explorar i interpretar un repertori  emotiu i divers. 

Secreta veu és un viatge transversal, ric en sonoritats i estils. Tati Cervià ha buscat en els cançoners antics i tradicionals melodies que toquen l’ànima i que expliquen com de bell i dolorós és l’amor. Aquesta recerca l’ha fet endinsar en la música reinaixentista, en la dels trobadors occitans i en les arrels de la música de la Penísula Ibèrica: cantares vaqueiros d’Astúries, música sefardita i cançons tradicionals catalanes, basques i castellanes.  

 

 

 "Una vocalista de Girona, que es Tati Cervià, de su disco llamado Secreta veu, que es una preciosidad, hay diez canciones tradicionales de diversa procedencia, muy bonitas..." José Miguel Lopez, Discópolis Jazz 

"Tati Cervià, de veu clara i precisa i una interpretació convincent, com sempre, perfectament embolcallada pels seus músics ens va apropar les cançons del seu disc. Una nit màgica al suggerent pati del Museu d’Història dels Jueus, ple de gom a gom d’un públic entregat." Federico Francesc Moya, "Aurora".  

"El disc comença amb dues sensacionals interpretacions de cançons catalanes -La Dama d'Aragó i Muntanyes del Canigó- i ens serveix de targeta de presentació per al que ens espera després..." Joaquim Vilarnau, "Cavall Fort"

 

Tati Cervià - veu

Ferran Badal - flauta travessera
Dani Comas  - guitarra
Marc Clos - bateria, vibràfon i percussió

Toni Pujol - contrabaix i baix elèctric
 
Fotos: Anna Bahí i Enric Nonell (concert al Pati del Museu d'Història dels Jueus de Girona) 
Video: Anna Bahí
So: Marc Pinya (Local Estudi) 
Producció: Terranegra Música 
 
logo-kreas